Πληρωμές και Αποστολές

1. Με Αντικαταβολή μετρητοίς

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία.

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα. Επιλέγοντας την αντικαταβολή σαν μέθοδο πληρωμής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση € 3,50. (τελική τιμή με ΦΠΑ).

 

2. Μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένης καρτας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας κάρτα Visa, MasterCard, Maestro με δυνατότητα επιλογής 1 έως 6 άτοκων δόσεων εφόσον η κάρτα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα καρτών που υποστηρίζουν άτοκες δόσεις από την πύλη πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς.

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα rinnegan.gr είναι απόλυτα ασφαλής.

Για να πληρώσετε με κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Εάν η κάρτα σας υποστηρίζεται από το πρόγραμμα άτοκων δόσεων μπορείτε να επιλέξετε το πλήθος των δόσεων που επιθυμείτε.

 

3. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εκτελούνται απο Δευτέρα πρωί έως Παρασκευή μεσημέρι, μέσω των ΕΛΤΑ COURIER. Σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, θα ειδοποιηθείτε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail.

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή, εφόσον δεν έχει παραδοθεί προς αποστολή.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στα κάτωθι ποσό :

Απλές αποστολές χωρίς αντικαταβολή με τραπεζική προπληρωμή μέχρι 2 κιλά : 5,00 € (τελική τιμή με ΦΠΑ)

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό : 2,00 € (τελική τιμή με ΦΠΑ)

Αντικαταβολή με την παραλαβή των προιόντων (διαθέσιμη μόνο εντός Ελλάδος)

Κόστος αντικαταβολής : 3,50 € (τελική τιμή με ΦΠΑ)

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Για αγορές αξίας μέχρι και 99€, το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Για αγορές αξίας άνω των 99€, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν, εφόσον το βάρος του δέματος δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά. Στην περίπτωση που το βάρος του δέματος θα υπερβαίνει τα 2 κιλά, τότε ο πελάτης επιβαρύνεται με 2,00€ (τελική τιμή με ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον κιλό.